Prietenii nostri

Leonard Caffe

Pe străzile frumosului oraş de pe malul Begăi se răspândeşte aroma exaltantă a unei cafele excelente: “CAFFÉ MIC”. Această cafea frânează, prin aroma şi prospeţimea specifică unei cafele naturale , contrabanda care se făcea în anii ’90 cu cafele anonime şi gust îngrozitor. ”După o experienţă de 10 ani în Italia , la întoarcerea mea în ţară, eram suficient instruit şi cunoscător a ceea ce înseamnă CAFEA. Soţia mea s-a născut în familia PETRONCINI, care şi astăzi este o realitate mondială în ale tehnologiei prăjirii cafelei, 'tosstarea' cafelei.” Avocat Mihail Florescu.

 

Inter tee

InterTee este una dintre cele mai inovative companii când vine vorba de ceaiuri aromate şi calitative şi se specializează în ceai organic, ediţii limitate şi first flush.

Au primit cea mai înaltă poziţie în clasament pentru ceaiurile pe care le produc, reputaţia lor fiind bazată pe angajamentul faţă de cele mai bune ingrediente care aduc un maximum de aromă în cană. Au un birou în Shanghai pentru a găsi sursa celor mai bune ceaiuri chinezeşti, dar şi pentru a fi aproape de grădinile pe care le îngrijesc cu expertiză comună, dezvoltând soiuri unice de ceai în acele grădini speciale.

IntreTee are peste 400 de amestecuri de CEAI şi abilitatea lor de a face amestecuri personalizate a fost cheia succesului lor în România. Camera din Faţă este mândră să aiba un parteneriat cu un grup de oameni atât de experți în domeniul lor.

 

Mount Everest Tea

Mount Everest Tea Company își propune să transmită bucuria și pasiunea pentru ceai consumatorilor de ceai din Europa. Ca o filială a Kirchner, Fischer & Co. GmbH, unul din cei mai vechi distribuitori de ceai din Europa, Mount Everest se laudă cu numeroase relații de lungă durată cu zone importante producătoare de ceai precum Darjeeling, Assam, sudul Indiei, Nepal, Ceylon, Japonia, Kenya și Sumatra/Java.

 

Edel Bonbons

"Creativitate, competență și orientare către client"--aceasta este filosofia companiei Edel Bonbon. Fondată în 1864, Eduard Edel caută să combine tradiție și inovație, selectând ingrediente de calitate pentru a crea dulciuri de specialitate.