Cafenea/Ceainărie
Telefon (021) 311.1512,
mendeleev@cameradinfata.ro

Prăvălia
Telefon (021) 260.0006,
pravalie@cameradinfata.ro

Azi recomandăm:

Acasa Magazin
Online
Despre
noi
Evenimente Jurnal Contact

Modalităti de livrare ceai, cafea ȘI ACCESORII

În acest moment magazinul de cafea, ceai și accesorii Camera din Față livrează comenzi folosind servicii de curierat rapid de la FAN Courier. Produsele comandate, aflate în stoc se vor expedia în 24-48 de ore în zilele lucrătoare, coletul va ajunge la domiciliul clienților în 1-2 zile lucrătoare. Nu se fac livrări sâmbătă şi duminică, comenzile facute în weekend fiind prelucrate în următoarea zi de luni.

În afara Bucureş​tiului

Costul transportului este de 15 RON pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 Lei, şi gratuit pentru comenzi peste 150 Lei.

În Bucureşti

Costul transportului este 10 RON pentru comenzile cu valoare mai mică de 100 Lei şi gratuit pentru comenzi de peste 100 Lei. Costul transportului va fi afişat în procesul de cumpărături.

Magazin Camera din Fata

Politica de returnare a produselor

Cafeaua, ceaiurile sau accesoriile cumpărate pot fi returnate doar în ambalajul original, intact, nedesfăcute, fără a fi deteriorate, în termen de 10 zile de la primirea coletului. Costul de transport al produsului, atât de livrare, cât şi de retur, va fi suportat de către client. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii bune şi cu ambalajul intact.

În cazul refuzării produsului te rugăm să  ne contactezi telefonic sau prin e-mail în termen de 24 de ore de la primirea coletului pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Cameradinfata.ro va înapoia contravaloarea mărfii returnate în maxim 30 de zile de la data returnării produselor prin transfer bancar.

Te-ai pierdut prin Cameră? Ești aici:
Acasa | Livrare

By Craft Interactive

© Camera din Față. Toate drepturile rezervate.