Cafenea/Ceainărie
Telefon (021) 311.1512,
mendeleev@cameradinfata.ro

Prăvălia
Telefon (021) 260.0006,
pravalie@cameradinfata.ro

Acasa Magazin
Online
Despre
noi
Evenimente Jurnal Contact

< Înapoi la Cafea

Cafea Jamaica Blue Mountain

 

230.00 Lei

Locul unei persoane ce face parte din elită este marcat de cărțile pe care le-a citit, școlile pe care le-a urmat, mai marii învățați pe care i-a ascultat, diplomație și noblețe. Atipic început de descriere pentru o cafea, dar alta mai bună nici că poate fi mai potrivită și mai vrednică. De fapt, cafeaua Jamaica Blue Mountain este una dintre cele mai bune cafele care există.

Cultivată în Insulele Caraibe, la mare altitudine, de peste 1300 de metri, această cafea e cu adevărat o raritate. Responsabile de savoarea şi aroma ei delicată, sunt particularităţile zonei muntoase în care aceasta este cultivată, vânturile ce creează o ceață groasă, precipitațiile bogate și temperaturile răcoroase. Perla din Jamaica e o cafea crescută printre nori şi de aceea se găseşte rar, ca orice lucru cu adevărat bun.

Cafeaua Jamaica Blue Mountain este protejată la nivel global și poate fi produsă doar în regiunea munților jamaicani, sub atenta monitorizare a Consiliului Industriei Cafelei din Jamaica. Este un produs exclusivist, cu caracter unic, pentru iubitorii de cafea bună, în spatele căreia stau determinarea, ingeniozitatea și munca asiduă.

Recomandare de preparare cafea Jamaica Blue Mountain:

Ibric
Filtru
Espresso
Moka
Infuzie

Important de știut

Regiune: Blue Mountains (1.300m), 100% Arabica (Typica)

Detalii ambalare

Pungă cu capacitate de 0.25, 0.50 sau 1,00 kg, hartie kraft, cu fermoar si valvă, lipită termic.

Origini

Te-ai pierdut prin Cameră? Ești aici:
Acasa | Magazin online | Cafea | Rară | Jamaica Blue Mountain

By Craft Interactive

© Camera din Față. Toate drepturile rezervate.

Recomandăm: