Prima cafenea/ceainărie responsabilă social din oraș

Prima cafenea/ceainărie responsabilă social din oraș

Mamaie se alătură demersului Asociației MaiMultVerde, pentru reîmpădurirea României!

Prin susținerea proiectului ”Fă cadou un copac” al Asociației MaiMultVerde, Camera din Față a devenit prima cafenea responsabilă social din București, Mamaie a ales să doneze o parte din încasările obținute din vânzarea delicateselor, pentru proiectele de împădurire desfășurate de asociație.

Inspirați de Craft Interactive, agenția digitală responsabilă cu comunicarea Cămăruței, vom dona o parte din încasările obținute din vânzările de ceai și cafea, Asociației MaiMultVerde. Astfel, toți clienții care trec pragul „Camerei” din strada Mendeleev nr. 22 (Piața Amzei) se vor bucura de calitatea delicateselor și vor sprijini indirect demersul Camerei și al Asociației MaiMultVerde: reîmpădurirea României. Cu alte cuvinte, începând de acum, clienții lu’ Mamaie vor fi ecologiști!

camera_homeintro16

Iar în toamnă, echipa Camerei din Față împreună cu trupa Voltaj, agenția Craft Interactive și clienții cafenelei doritori, vor participa la plantarea primilor puieți rezultați din această colaborare, alături de voluntarii Asociației MaiMultVerde, fără Mamaie, că nu mai poate sărăcuța. 🙂

“Este important să avem grijă de mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră și a generațiilor care vor urma. Este de datoria noastră, a fiecăruia dintre noi, să protejăm natura și să ne implicăm în activități care susțin un mediu frumos și prielnic pentru o viață sănătoasă. Încercăm să le insuflăm și copiilor noștri dragostea față de natură, să fie mândri atunci când plantează un copac sau o floare”, a declarat Călin Goia (asociat Camera din Față).

Înapoi la blog