Cadouri de la mamaie, pentru sărbători cu cei dragi

Cadouri de la mamaie, pentru sărbători cu cei dragi

Dragii noștri, se apropie acea parte din an pe care o așteptăm cu toții. Dar, cine iubește oare alergătura după cadouri într-un oraș aglomerat și stresul care vine la pachet cu asta? Cu siguranță că dacă am putea, ne-am lipsi de asta. Mamaie, așa cum o știți deja, se gândește mereu să ne îndulcească viețile. Ia uite ce a pregătit pentru aceste sărbători…

Cum spuneam, vine acea perioadă a anului…

În care cu toții devenim mai veseli, ceva mai buni, mai darnici, mai deschiși și mai dornici să aducem zâmbetul pe buze celor dragi din viața noastră, cărora vrem să le mulțumim că există, că sunt alături de noi și că ne fac viața mai frumoasă prin ceea ce ne aduc în fiecare zi. Uite așa începem să ne gândim ce i-ar bucura cel mai mult, ce și-ar dori să primească și apoi facem liste, punem bani deoparte și începem căutările prin magazine, online, la târguri și pe unde ne mai putem gândi că vom găsi ceva inedit.

Asta ocupă destul de mult timp și aduce un stres în plus, într-o perioadă așa aglomerată. De multe ori nici nu contează foarte mult cât de scump este cadoul sau cât de la modă, ci contează mai mult ce vrem să le transmitem celor dragi. Contează cât este de personal e cadoul pe care îl facem și intenția din spatele acestuia. Ca să îți vină în întâmpinare, Mamaie ți-a pregătit ceva foarte fain și suntem siguri că o să îți placă! Ți-am trezit curiozitatea? Ei bine…

Ne-am transformat, pentru tine, în ajutoarele lui Moș Crăciun

În ultimele săptămâni, Mamaie ne-am cam pus la treabă, dar noi nu ne-am supărat, ba dimpotrivă! Ne place să pregătim lucruri care aduc bucurie celor din jurul nostru așa că am ajutat cu mult avânt și entuziasm ca să fie totul gata la timp și să poți oferi niște lucruri minunate celor dragi de sărbători.

Mai întâi am stat cu toții de vorbă și ne-am pus capetele la contribuție ca să găsim cele mai frumoase combinații de cadouri pe care să le poți dărui cu ușurință și fără bătăi de cap persoanelor speciale din viață ta. Apoi, am găsit și niște nume sugestive, care te pot juta să transmiți cu mai mare ușurință un mesaj personal, acestora. Așa că, fără multe alte introduceri iată…

Cadourile de sărbători pentru cei dragi și cărora vrei să le arăți asta

CADOUL PRIETENIEI                

Cadoul prieteniei îi va bucura pe prietenii tăi dragi cu bunătăți precum cafeaua aromată a lu’ Tataie acompaniată de dropsuri delicioase cu fructe.

Cadoul sincerității aduce cu el alte surprize pentru iubitorii de ceai cum ar fi: o cană pentru infuzie Brewt, două doze metalice rotunde, ceai verde „Gunpowder Golden Temple” și minunatul ceai negru „Ceylon OP HG”.

                

Cadoul răsfățului, unul dintre preferatele noastre, este plin de dulciuri gustoase cu care să îi surprinzi pe cei pe care îi îndrăgești. Vor găsi înăuntru numai bunătăți: caramele cu vanilie, ciocolată, unt sărat sau lemn dulce, dropsuri mentolate sau cu măr, citrice, cireșe și cola, dar și cinci acadele asortate.

Pentru cei care ar putea răci în perioada asta rece, am pregătit Cadoul sănătății cu un ceai senzațional, faimosul Gunpowder Golden Temple acompaniat de dropsuri cu 12 arome pentru răceală.

Uite așa te-am scăpat de o parte din stresul și alergătura de sărbători. Unde mai pui și că faci o surpriză frumoasă de tot persoanelor iubite din viața ta. Cadourile te așteaptă și pot fi ale tale cu un click. Mamăița, împreună cu noi toți de la Camera din față îți urăm Sărbători fericite și un nou an cu multe, multe bucurii!

Înapoi la blog