Cafenea/Ceainărie
Telefon (021) 311.1512,
mendeleev@cameradinfata.ro

Prăvălia
Telefon (021) 260.0006,
pravalie@cameradinfata.ro

Azi recomandăm:

Acasa Magazin
Online
Despre
noi
Evenimente Jurnal Contact

Prietenii nostri

 

Lenoard Cafe

Pe străzile frumosului oraş de pe malul Begăi se răspândeşte aroma exaltantă a unei cafele excelente: “CAFFÉ MIC”. Această cafea frânează, prin aroma şi prospeţimea specifică unei cafele naturale , contrabanda care se făcea în anii ’90 cu cafele anonime şi gust îngrozitor. ”După o experienţă de 10 ani în Italia , la întoarcerea mea în ţară, eram suficient instruit şi cunoscător a ceea ce înseamnă CAFEA. Soţia mea s-a născut în familia PETRONCINI, care şi astăzi este o realitate mondială în ale tehnologiei prăjirii cafelei, 'tosstarea' cafelei.” Avocat Mihail Florescu.

 

InterTee este una dintre cele mai inovative companii când vine vorba de ceaiuri aromate şi calitative şi se specializează în ceai organic, ediţii limitate şi first flush.

Au primit cea mai înaltă poziţie în clasament pentru ceaiurile pe care le produc, reputaţia lor fiind bazată pe angajamentul faţă de cele mai bune ingrediente care aduc un maximum de aromă în cană. Au un birou în Shanghai pentru a găsi sursa celor mai bune ceaiuri chinezeşti, dar şi pentru a fi aproape de grădinile pe care le îngrijesc cu expertiză comună, dezvoltând soiuri unice de ceai în acele grădini speciale.

IntreTee are peste 400 de amestecuri de CEAI şi abilitatea lor de a face amestecuri personalizate a fost cheia succesului lor în România. Camera din Faţă este mândră să aiba un parteneriat cu un grup de oameni atât de experți în domeniul lor.

Te-ai pierdut prin Cameră? Ești aici:
Acasa | Parteneri

By Craft Interactive

© Camera din Față. Toate drepturile rezervate.