Cafenea/Ceainărie
Telefon (021) 311.1512,
mendeleev@cameradinfata.ro

Prăvălia
Telefon (021) 260.0006,
pravalie@cameradinfata.ro

Acasa Magazin
Online
Despre
noi
Evenimente Jurnal Contact

< Înapoi la Ceai negru

Ceai CHAI TEA INDIAN BLACK

 

23.00 Lei

Indian black Chai Tea conține ceai negru, scorţișoară, ghimbir, boabe de piper negru, cardamon, cuișoare și aromă și este cunoscut şi sub denumirea de ceai Masala.

Ceaiul Masala este un amestec de ceai negru şi condimente, care provine din India, unde e cea mai populară băutură de sute de ani. În cultura indiană "Masala" înseamnă "amestec de condimente", iar "chai", evident, ceai. Din punct de vedere istoric, ceaiul a fost privit în India mai degrabă ca o plantă medicinală, decât ca o băutură care se consumă de plăcere.

Unele reţete de amestecuri de condimente, folosite împreună cu ceaiul negru pentru obţinerea de Ceai Masala, care se folosesc şi în zilele noastre, sunt extrase din vechile scrieri medicinale ayurvedice. Cele mai populare amestecuri de condimente includ scorţişoara, ghimbirul, piperul negru, cardamonul, cuişoarele. Potrivit conceptelor Ayurvedice, aceste condimente au proprietăţi revitalizante, calmante, ajutând la limpezirea minţii şi înlăturarea stresului.

Acest ceai negru poate fi consumat simplu, dar este recomandat să i se adauge lapte pentru a permite sporirea diverselor arome ale condimentelor existente în Masala.

Mod de preparare ceai CHAI TEA INDIAN BLACK:

Volum apă

300 ml

Cantitate ceai

1 linguriţă

Temperatura apă

apă 100°C

Timp infuzie

3-4 min
Te-ai pierdut prin Cameră? Ești aici:
Acasa | Magazin online | Ceai | Negru | CHAI TEA INDIAN BLACK

By Craft Interactive

© Camera din Față. Toate drepturile rezervate.

Recomandăm: