Cele mai apreciate cafele de la camera din față

Cele mai apreciate cafele de la camera din față

Pentru că ne aflăm la început de an, Mămăița a dorit să vă transmită un mesaj personal și să vă povestească lucruri interesante despre cele mai apreciate cafele de la Cămăruță. Iată ce a scris…

Dragii mei, 

Sper că trecerea în Noul An a fost plină de bucurii și momente de neuitat alături de cei iubiți. Avem în fața noastră un nou început, care ne deschide posibilități nebănuite, dar ne și invită să continuăm ce am făcut bine în anul trecut și ne dorim să ducem cu noi mai departe. În ceea ce ne privește, noi continuăm să îți deschidem ușa cu un zâmbet larg, plin de bucurie, în fiecare zi . 

Mi se umple, de fiecare dată, inima de fericire când treceți pragul Camerei din față și imi dați ocazia să vă ofer cele mai alese cafele, ceaiuri și prăjituri. Văzând că acestea vă încântă și vă aduc o stare de bine mă bucură enorm și prind inspirație să pun la cale noi surprize fine pentru voi. Dar cum nu ne dorim mereu noutăți, ci ne place să savurăm de mai multe ori acele gusturi care ne-au fascinat și cucerit din prima, am să vă povestesc câte ceva despre cele mai apreciate cafele de la Cămăruță, care sunt acum proaspăt prăjite chiar de noi

 CAFEA CAFEAUA LU' TATAIE           CAFEA KENYA AA           CAFEA COLUMBIA SUPREMO       

Cafeaua lu’ Tataie este una dintre preferatele mele, pe care am creat-o special pentru acesta cu ocazia unei aniversări. Ea aduce gustul și aroma de altădată, transportându-te parcă înapoi în timp. Pentru a o pune cel mai bine în valoare este bine să o prepari la ibric sau cafetieră. După ce o încerci, cu siguranță o vei ține minte mult timp.

Kenya AA este o altă cafea specială și extrem de apreciată. E cultivată la peste 1700 de metri altitudine, în regiunea Nyeri, din vecinătatea muntelui Kenya, fiind considerată “regina cafelei”. Specialiștii spun despre cafeaua Kenyană că este una dintre cele mai bune din lume. Se remarcă prin conţinutul scăzut de cofeină şi aroma florală, pigmentată discret cu accente fructate. Pe mine m-a convins de la prima ceașcă, așa că ți-o recomand cu căldură.

Cafeaua Columbia Supremo, una dintre cele mai iubite cafele de către oaspeții noștri, e cultivată în diverse regiuni ale Columbiei, cu mici diferențe rezultate între recolte. Indispensabilă într-o miscela echilibrată, aceasta este cafeaua “obişnuită”, parfumată, cu accente de smochin şi strugure. Are un grad mediu de cofeină, fiind ideală pentru a o prepara la ibric sau la filtru. Este, fără discuție și printre preferatele noastre. 

Mă încântă să văd că aveți gusturi atât de alese și vă aștept, cu drag, în vizită. 

Mămăița

Acesta este mesajul pe care a dorit să ți-l transmită Mamaie acum la începutul Noului An. Ne-a lăsat să ne cam facem de cap cu mesajele către tine în ultimele luni și a zis că vrea, de această dată, să transmită dânsa ceva mai personal.

Ne-a rugat și să îți reamintim că ai – 15% reducere la fiecare 500gr de cafea cumpărată, ca să te bucuri de cafeaua ta preferată mai mult timp.

Acestea fiind spuse, îți dorim să ai un an minunat, plin de bucurii și de realizările pe care ți le dorești cel mai mult. Pentru ca primele zile din an să fie pline de aromă, poți aduce la tine acasă, cu numai câteva click-uri, cafelele prăjite proaspăt chiar de noi! Până data viitoare, te salutăm și te așteptăm în vizită la Cămăruță!

Înapoi la blog