Cafenea/Ceainarie
Telefon (021) 311.1512,
mendeleev@cameradinfata.ro

Pravalia
Telefon (021) 260.0006,
pravalie@cameradinfata.ro

Acasa Magazin
Online
Despre
noi
Evenimente Jurnal Contact

Nici nu aș ști cum să încep mai potrivit scrisoarea asta, după atîta absență. Mai ca mi-e și jenă, dar n-am ce face. Am revenit în scris, căci fizic am fost mereu prezenți în cafenea, muncind din zori și… până la ultimul vizitator. Am fost ocupată, ce să mai!

Mai mult

Cum se duse și anul 2021 și luna asta, ca vântu’ și ca gându’, dar măcar ne-a prins sănătoși pe toți. La fiecare sfârșit de an, cel puțin de doi ani încoace, ne gândim cu încredere că gata, anul ăsta se duce pandemia. Anul asta scăpăm, au zis ăștia că e pe ducă, că lumea s-a imunizat, că economia se redresează..

Mai mult

De cele mai multe ori, un nou loc de muncă vine la pachet cu oameni. Firește, că doar nu lucrez la un birou, de unul singur, cu capul în monitor. Nu-i de mine! Nu, eu lucrez cu oameni. Și oamenii au această superputere să te susțină și să te ajute. Cel puțin, la mine așa a fost.

Mai mult

Eu sunt Andrei, ascult muzică rock, sunt un om liniștit de fel, cumsecade și open minded, cum îi place acestei generații să se numească. Anul acesta fac 6 ani de statut de nepot mai mare al uneia dintre cele mai cool cafenele din București, de la Piața Amzei.

Mai mult

Așa cum ne propunem să oferim cea mai bună cafea și cel mai bun ceai, alături de un decor minunat și companie pe măsură, ne-am gândit că vă putem dezvălui și câteva dintre motivele pentru care oamenii se văd la o cafea sau ceai.

Mai mult
Te-ai pierdut prin Cameră? Ești aici:
Acasa | Blog

By Craft Interactive

© Camera din Fata. Toate drepturile rezervate.