Cafenea/Ceainarie
Telefon (021) 311.1512,
mendeleev@cameradinfata.ro

Pravalia
Telefon (021) 260.0006,
pravalie@cameradinfata.ro

Acasa Magazin
Online
Despre
noi
Evenimente Jurnal Contact

Eu sunt Andrei, ascult muzică rock, sunt un om liniștit de fel, cumsecade și open minded, cum îi place acestei generații să se numească. Anul acesta fac 6 ani de statut de nepot mai mare al uneia dintre cele mai cool cafenele din București, de la Piața Amzei.

Mai mult

Așa cum ne propunem să oferim cea mai bună cafea și cel mai bun ceai, alături de un decor minunat și companie pe măsură, ne-am gândit că vă putem dezvălui și câteva dintre motivele pentru care oamenii se văd la o cafea sau ceai.

Mai mult

Despre cafea se pot scrie povești nesfârșite, de la cum a apărut, cine a gustat-o prima dată până la modul de preparare pentru aceasta. Mi s-a părut dintotdeauna că poveștile despre cafea nu sunt plictisitoare, nu se repetă, se petrec în locuri frumoase, cu oameni deosebiți.

Mai mult

Verdele ceaiului verde este optimism, renaștere, curaj și dorința de a începe din nou și din nou, ca o datorie morală în această călătorie numită viață. De cate ori n-ai auzit “nu te lăsa” sau acest englezism “keep going”?

Mai mult

Ne-am decis, noi, cei de la Camera din Față, să dezbatem pe larg complexitatea ceaiului Matcha. Și-am găsit câteva informații ce-ți vor fi de folos, dacă ești sau nu mare fan al acestui ceai în culori de primăvară.

Mai mult

“Mamaie, mai aruncă și tu din ele, ca sunt vechi, unele sunt și ciobite, nu sunt la modă, nu se mai poartă ca pe vremea dumitale, cu model cu flori de cicoare. Nu mai ai nici măcar setul complet și mai sunt și grele, din ce sunt făcute?”

Mai mult
Te-ai pierdut prin Cameră? Ești aici:
Acasa | Blog

By Craft Interactive

© Camera din Fata. Toate drepturile rezervate.