Mamaie îți aduce sortimente alese de vară

Mamaie îți aduce sortimente alese de vară

Căldura asta ne-a toropit pe toți! Parcă și asfaltul începe să se topească sub soarele ăsta arzător… Avem nevoie de ceva răcoritor, iar Mămăița a pregătit exact ce ne trebuie acum.  

Grijulie cum o știi, s-a ocupat, cu cea mai mare atenție de toți oaspeții care ne-au trecut pragul zilele astea, răcorindu-i cu licori alese și oferindu-le o vorbă bună înainte de plecare. Ne place mult să o urmărim cu privirile în timp ce lucrează, pentru că bucuria cu care o face este contagioasă.

Pentru că nu îi uită niciodată pe cei de acasă, ne-a adunat pe toți nepoții, ieri, în Camera din față și ne-a spus așa: “După cum văd eu, internetul ăsta al vostru este din ce în ce mai folositor. Am un mesaj, pe care vreau să mă ajutați să îl transmit celor de acasă. Vreau ca și dânșii să se bucure și să se răcorească la fel ca și oaspeții noșri de aici.”

Zis și făcut! Am notat tot ce a zis Mămăița și îți trasmitem vorbele ei aici. A pregătit, pentru tine, dintre sortimentele de ceai și cafea, pe cele mai alese și potrivite pentru așa o vreme.

Iată ce îți recomandă ea pentru zilele acestea toride:

CEAI

PINEAPPLE GINGER – care conține honeybush (arbust de miere), frunze de busuioc, petale de albăstrele, bucăți de ananas, de ghimbir, de scorțișoară, lemn dulce și semințe de piper roz.
WILD BERRIES COCKTAIL – o infuzie aromată de flori de soc, hibiscus, stafide negre, petale de trandafiri, afine negre, mure, afine albastre și aromă.
YERBA MATE VERDE – LICOAREA ZEILOR – băutura tradiţională a tribului Quechua, primii locuitori ai regiunii munţilor Anzi, este foarte popular în multe ţări sud-americane încă din antichitate, fiind bogată în vitamine şi minerale.

Ne-a rugat să îți trasmitem și rețeta ei specială de ceai rece, care îți va servi mult zilele acestea.

Pentru a prepara aceste ceaiuri deosebite, vei avea nevoie și de ustensilele potrivite.

ACCESORII

CANĂ PENTRU INFUZIE – BREWT – este o metodă revoluţionară de a-ți prepara băutura preferată prin infuzarea adecvată a frunzelor de calitate.
FILTRE S – filtre de hârtie de mărimea S pentru infuzia de ceai.
INFUZOR TIP CLEȘTE MIC – un infuzor metalic tip cleşte pentru ceai, având diametrul de 4,5 mm.

CAFEA

CAFEAUA BUNICII – combină cafele de foarte bună calitate cu năut proaspăt prăjit, în proprții optime de 30% Arabica, 20% Robusta și 50% Năut Proaspăt Prăjit. 
CAFEAUA LU’ TATAIE – 90% Arabica și 10% Robusta, te ajută să regăsești acel gust şi aromă de altădată.
ETHIOPIA DJIMMAH MOKKA – este prin excelenţă clasica cafea turcească făcută la ibric, etiopia fiind singurul loc din lume în care această cafea creşte natural, fără a fi cultivată.

Sperăm să te încânte recomandările Mămăiței, care ne reamintește mereu să bem suficiente lichide în zilele acestea, ca să facem față cu bine căldurilor. 

Iar când ți se face dor de noi, știi că ușa noastră este întotdeauna deschisă. Te așteptăm cu drag!

Înapoi la blog