În luna femeii

În luna femeii

Puține lucruri sunt la fel de importante pentru noi așa cum este mama și amintirea acesteia…

Luna femeii

 

Mama ne-a fost alături din prima zi și ne-a însoțit pașii prin viață cu o iubire necondiționată de care numai ea e capabilă. Cu toții ne amintim, poate cu lacrimi în ochi și zâmbetul pe buze, de atâtea momente dificile,  importante, dar și fericite în care ea ne-a fost alături. Fără să stea o secundă pe gânduri, ne-a ajutat cu tot ce a putut și cum a știut mai bine de fiecare dată. Nopți albe, griji, sacrificii, dăruire deplină și toate acestea făcute cu multă dragoste… o iubirea ca aceasta reușim poate să o înțelegem pe deplin atunci când ajungem și noi, la rândul nostru, să fim părinți.

De multe ori uităm poate să îi mulțumim așa cum se cuvine și să îi arătăm iubirea și recunoștința pe care, negreșit, o simțim. Știm și că mama se bucură cel mai mult de prezența noastră, mai presus de orice atenție sau cadou dorim să îi oferim, să ne amintim că timpul petrecut împreună cu aceasta este foarte prețios și să ne bucurăm de el cât mai mult.

În câteva zilei urmează o luna pe care nu o putem trece cu vederea… Ziua Femeii, a Mamei!

Pentru noi, aici la Camera din față, pregătirile au început deja. Mămăița a scos la raft cele mai alese bunătăți de care mamele se vor bucura cu siguranță. Ne-a rugat să îți scriem și ție ca să te ajutăm în căutarea cadoului cel mai frumos pentru cele speciale din viața ta.

Uite ce îți recomandă!

Cadoul sincerității, cu o selecție aleasă de ceai verde și negru care vor bucura zilele mamei cu arome fine… 

Ceaiuri aromate speciale…

CEAI PRALINE           CEAI VANILLA NIGHTS           CEAI PAI MU TAN FINE CHERRY

Ceaiul negru aromat cu praline de ciocolată, bucăţi de migdale, petale de trandafiri și rondele de căpșuni o va încânta cu siguranță cu aroma sa aparte, la fel ca și ceaiul negru Vanilla Nights, cu bucăţile sale de portocală și de vanilie Bourbon. Ceaiul alb aromat Pai Mu Tan Fine Cherry, cu muguri de trandafir şi cireşe sălbatice, este de o finețe aparte pentru dimineți și zile încântătoare.

CEAI MORNING FLAVOUR           CEAI CHAI TEA APRICOT           CEAI CREAMY COCONUT

Ceaiul verde Morning Flavour aduce arome de petale de floarea soarelui, petale de trandafiri, albăstrele și aromă de bergamotă. Ceaiul Chai Tea Apricot este un ceai verde Gunpowder din China, cu zahăr cu aromă de scorţișoară, bucăţi de scorţișoară, fenicul, cuișoare, boabe de piper roșu, bucăţi de caise și ghimbir. Potrivit pentru orice oră a zilei, ceaiul rooibos Creamy Coconut  o va bucura cu bucăţi de mango, de papaya, fulgi și rondele de cocos și flori de floarea soarelui.

Alte bunătăți…

CAFEAUA LU' TATAIE           DROPSURI CU FRUCTE DE PĂDURE

Cafeaua lu’ Tataie și dropsurile cu fructe de pădure sunt un cadou ideal care îi vor reaminti mamei de vremurile de altă dată.

Iar acest cadou împachetat surpriză, te va ajuta să îți exprimi sincer recunoștința și iubirea.

CADOUL SINCERITĂȚII

Ei bine, ai de unde alege și cu siguranță ele se vor bucura de aceste bunătăți alese. Iar la final, îți facem cadou o întrebare: ai vorbit cu mama azi? Dacă nu… ce mai aștepți? 🙂

Pe curând!
Înapoi la blog