10 ceaiuri și tisane noi cu parfum aparte, la camera din față

10 ceaiuri și tisane noi cu parfum aparte, la camera din față

În ultimele săptămâni Mamaie a fost foarte ocupată și misterioasă. Făcea și desfăcea liste, vorbea la telefon pe furiș, să nu o auzim, iar toată treaba asta ne-a stârnit mult curiozitatea și dorința de a afla ce pune la cale…

Am așteptat ce am așteptat, am încercat să prindem câte ceva din conversațiile dânsei, să vedem, pe furiș, ce își tot nota, dar nu am avut mare succes în demersurile noatre. Nu am reușit să aflăm nimic, pentru că Mamaie când dorește să țină un secret se pricepe foarte bine la asta.

Așa că într-o bună zi…

Ne-am luat inima în dinți și ne-am dus să o întrebăm ce pune la cale. Ne-a răspuns foarte liniștită și cu detașare că vom afla la momentul potrivit. Nu am insistat cu toate că ne rodea curiozitatea, pentru că știam foarte bine și noi și dânsa, că a ține un secret nu era punctul nostru forte. Am căzut de acord cu toții că cel mai bine este să așteptăm și să o lăsăm să își facă treaba, pentru că apoi știam cu siguranță că ne vom bucura cu toții de ceva special.

Eh… uite așa au trecut zilele și într-o bună dimineață, când am deschis ușa Camerei din față, ne-au inundat arome necunoscute, dar foarte plăcute din toate părțile. Nu știam dacă mirosea așa plăcut de la prăjituri noi sau ceaiuri foarte parfumate, dar cu toții ne-am zis că asta trebuie să fie ce ne pregătea Mamaie în secret de câteva săptămâni încoace.

Ne-am dus repede la dânsa să vedem despre ce este vorba

Mare ne-a fost bucuria când am vazut zece căni de ceai și tisane aburinde cu miresme îmbietoare care ne așteptau să le gustăm. Mamaie ne-a rugat să le încercăm pe toate și să îți spunem și ție despre ele, ca să îți parfumeze zilele aceste de toamnă târzie.

LE-AM GUSTAT, MAI ÎNTÂI, PE CELE CARE NE AMINTEAU DE MIROSUL PRĂJITURILOR

 

CEAI SPRINKLED MARZIPAN CEAI GINGERBREAD

 

Ceaiul negru Sprinkled marzipan, cu bucăți de migdale și un gust delicios de marzipan și Gingerbread, un rooibos cu parfum de turtă dulce, au fost printre preferatele noastre.

APOI, AM ÎNCERCAT AMESTECURILE DE FRUCTE CU AROME MAI EXOTICE

 

CEAI SUMMER TIME CEAI TONIC BALM CEAI EXOTIC WHISPERSCEAI GOURMET BERRIES

 

Summer time, ne-a încântat cu notele sale lejere de penene galben, kiwi și lămâiţă, Tonic balm cu cele de papaya, căpșuni, albăstrele și de trandafiri, iar Exotic whispers cu parfumul îmbietor de piersică, ananas, banană, de papaya și de vanilie. Gourmet berries ne-a bucurat cu arome de hibiscus, stafide, fructul dragonului și frunze de verbină.

A VENIT APOI RÂNDUL TISANELOR SĂ NE ÎNCÂNTE

 

CEAI FOREST`S GIFTS CEAI LAPACHO ORANGE CEAI LAZY MOMENTS CEAI SPICY SPARKLE

 

Forest’s gifts ne-a întâmpinat cu parfum de roiniţă, anason, fenicul, gălbenele, măceșe, petale de trandafir și mentă, Lapacho orange cu mirosul revigorant de coajă de portocală, iar Lazy moments a venit cu aroma de mentă creaţă, de verbină, hibiscus, bucăţi de mere, coji de măceșe și petale de albăstele. Spicy sparkle ne-a revigorat imediat aducând arome de verbină, de mentă creaţă, mere, ghimbir, petale de trandafir și flori de nalbă.

Ei bine, spune drept, care dintre ele îți fac cu ochiul? Te așteptăm pe la noi să le guști și, după cum bine știi, le poți savura în tihnă și la tine acasă. Faină surpriză ne-a mai pregătit Mămăița și suntem tare curioși să vedem ce ne mai coace în continuare. Noi o sa avem grijă să te ținem la curent cu toate noutățile!

Înapoi la blog